jkl
Budor mer infoFemund mer infoRørOs hytter selges på Hummelfjell Eek Eiendom ASProduksjon Eek EiendomOm oss mer info Eek Eiendom Fotobok

StorlienTunet - ferdigstilt hytteprosjekt

Høsten 2008 ferdigstilte vi et større hytteprosjekt på Storlien, Åre kommune i Sverge. StorlienTunet består av 21 hytter delt opp i 3 tun.  Eek Eiendom As har hatt totalansvaret for planlegging, utbygging og salg av StorlienTunet i sin helhet.

Hyttene er linket sammen 2, 3 eller 4 stk. Hver hytte har garasje plassert i rekke mot hyttene , slik at de gir skjerm mot innsyn og samtidig danner et tun mellom seg og hyttene.

Eek Bygg StorlienTunet Skisse


Erfaringer i bygge- og salgsprosessen på StorlienTunet, og ikke minst tilbakemeldingene vi har fått fra hyttekjøpere her, har vært utgangspunktet for planlegging og valgte løsninger på våre senere prosjekter både ved Femund og på Budor.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt i produksjonen: ansatte, rørleggere, elektrikere eiendomsmegler og Åre kommune. Aller mest takker vi våre kunder som gav oss tilliten til å få lov til å realisere deres hyttedrøm!

Når vi selv er på StorlienTunet, koser vi oss med å se hvordan hytteeierne trives. Vi gleder oss når hytteeiere kommer slitne og fornøyde tilbake fra alpinbakken. -Eller når de pakker på scooterne for å dra på "safari" i fjellheimen, eller når de tar på seg langrennskien for å renne en runde eller to i lysløypa, og rett som det er avsluttes dagen med å besøke hverandres terasser!

Eek Bygg Storlien
(Merk: Det kan ta litt tid før Videoen starter..)

Bilder fra StorlienTunet:
StorlienTunet 18 sett fra alpinbakken

Eek Bygg Storlien

Eek Bygg Storlien

Eek Bygg Storlien

Eek Bygg Storlien

Eek Bygg StorlienEek Bygg Storlien

Eek Bygg Storlien

Se bilder fra byggeperioden

Til Toppen